Hei! 

Dersom du ønsker å bestille time eller om du har noen spørsmål, er det enklest å kontakte meg pr mail: kamilla.weiglin@gmail.com 

 

Foretrekker du å ringe eller sende meg en sms: 92 62 81 23

 

Jeg er utdannet stylist og fotograf, og har de siste årene spesialisert meg på fotografering av nyfødte, babyer og barn. For meg er dette verdens beste jobb, og jeg koser meg like mye med å ha besøk av de små, som når jeg ser igjenom og redigerer bildene av dem i etterkant. Forhåpentligvis er min egen trivsel med på å gi dere en god opplevelse, selv om en fotoseanse av og til blir annerledes og mer slitsom for foreldrene, enn man hadde forestilt seg.

 

VEIBESKRIVELSE: Beliggenheten er idylliske lille Åsgårdstrand, en drøy time syd for Oslo, og ca ti minutter fra Tønsberg. Lokalet er tegnet og bygget nettopp for denne virksomheten, og ligger vegg i vegg med min privatbolig. Studio har ikke eget husnr ved inngangen, men sett inn Bakkeåsveien nr 1 på GPS, det er rett på andre siden av gaten. Ikke bli usikker på om du har kjørt riktig selv om du da befinner deg i et vanlig boligstrøk, Det står Barnas Bilder på over porten, og det er bare å ringe 92 62 81 23 om du har kjørt deg vill :)